Συχνές ερωτήσεις

Παρακαλούμε διαβάστε τις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ πριν μας στείλετε email.

Ποιες είναι οι χρεώσεις αποστολής των προϊόντων;

Χρεώσεις για μεταφορά με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ:

  • Για παραγγελίες προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι δύο κιλά το κόστος αποστολής είναι 2.50 ευρώ ανά παραγγελία για την Αττική και την ηπειρωτική Ελλάδα, και 3.50 ευρώ ανά παραγγελία για την νησιωτική Ελλάδα.
  • Για παραγγελίες προϊόντων συνολικού βάρους άνω των δύο κιλών το κόστος αποστολής αυξάνει κατά 0.70 ευρώ ανά επιπλέον κιλό για Αττική/ηπειρωτική Ελλάδα, και 1.15 ευρώ ανά επιπλέον κιλό για τη νησιωτική Ελλάδα.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους, το κόστος αποστολής μπορεί να ποικίλει μιας και εξαρτάται από πολλές και διαφορετικές παραμέτρους όπως όγκος, βάρος κλπ. Γι αυτό, ερχόμαστε πάντα σε επαφή μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ακριβές κόστος αποστολής. Στόχος μας είναι η αναζήτηση της πιο συμφέρουσας, για εσάς, επιλογής.

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεται το διαδικτυακό κατάστημα Μανωλάς - ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας επιλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή, δηλαδή με μετρητά κατά την παραλαβή (με επιπλέον κόστος 2.50 ευρώ).
  • Μέ κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, από την τράπεζά σας ή μέσω e-baniking.
  • Με πιστωτική κάρτα (μέσω VivaPayments).
  • Μέσω VivaWallet.
  • Μέσω PayPal.
Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όλες οι αποστολές δρομολογούνται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, εκτός των περιπτώσεων όπου κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας βρίσκεται εκτός στοκ, οπότε ο πελάτης θα ενημερωθεί με email ή τηλεφωνικώς.

Πόσο ασφαλείς είναι οι διαδυκτιακές αγορές; Είμαι προστατευμένος;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι νόμιμα πιστοποιημένο με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα ευαίσθητα δεδομένα από και προς τον πελάτη κρυπτογραφούνται. Η πιστοποίηση ασφαλείας φαίνεται από το σύμβολο με το λουκέτο που υπάρχει στο πρόγραμμα περιήγησής σας σε οποιαδήποτε σελίδα του καταστήματός μας (πάνω αριστερά στη γραμμή διευθύνσεων). Επιπλέον, οι διαδικτυακές αγορές μέσω της δωρεάν παγκόσμιας πύλης πληρωμών Paypal είναι απολύτως ασφαλείς, μιας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας τα δίνετε μόνο μία φορά, κατά τη διαδικασία εγγραφής σας. Τα στοιχεία σας κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά και φυλάσσονται επίσης κρυπτογραφημένα στα ηλεκτρονικά συστήματα υψίστης ασφάλειας της εταιρίας, άρα τα γνωρίζει μόνο η συγκεκριμένη εταιρία, ανεξάρτητα από ποιο συνεργαζόμενο κατάστημα επιλέγετε κάθε φορά για τις αγορές σας.

Δείτε εδώ ένα ενημερωτικό άρθρο στα ελληνικά για το τι ακριβώς είναι το Paypal, και πως μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν λογαριασμό με λίγα μόνο κλικ.

Το ίδιο ασφαλείς είναι και οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω της υπηρεσίας Viva Wallet που σας προσφέρει η VivaPayments.

Αν επιλέξετε κατάθεση στο λογαριασμό μας μέσω ηλεκτρονικού εμβάσματος (electronic banking), όλες οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν ασφαλείς τρόπους μεταφοράς εμβασμάτων μέσω διαδικτύου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο διαδικτυακό τόπο ή σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε.

Τι ακριβώς συμβαίνει μετά την υποβολή της παραγγελίας μου

Αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε ένα αυτοματοποιημένο email στο οποίο αναγράφεται αναλυτικά η παραγγελία σας, ο τρόπος αποστολής καθώς και ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει. Εμείς, παραλαμβάνουμε την παραγγελία σας και την επεξεργαζόμαστε το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει βρίσκονται εκτός στοκ, θα σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή με email και θα συνεννοηθούμε μαζί σας πριν δρομολογήσουμε την παραγγελία σας. Συνήθως δρομολογούμε τις παραγγελίες μέσα σε διάστημα 2 μέχρι το πολύ 4 εργάσιμων ημερών.

Λαμβάνω κάποια νόμιμη απόδειξη με την παραγγελία μου;

Ναι, μέσα στη συσκευασία της παραγγελία σας θα υπάρχει και η απόδειξη αγοράς. Εάν επιθυμείτε την έδοση τιμολογίου, μπορείτε, κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, να μας κάνετε μια σχετική σημείωση στο πεδίο σημειώσεων της φόρμας παραγγελίας. Σ’ αυτή την περίπτωση, μην ξεχάσετε να σημειώσετε τα στοιχεία στα οποία θέλετε να κοπεί το τιμολόγιο.