Αποστολές και παραλαβές προϊόντων

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται εντός της Ελλάδας με Courier, ή με Πρακτορείο Μεταφορών (επαρχία). Για αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Χρεώσεις για μεταφορά με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ:

  • Για παραγγελίες προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι δύο κιλά το κόστος αποστολής είναι 2.50 ευρώ ανά παραγγελία για την Αττική και την ηπειρωτική Ελλάδα, και 3.50 ευρώ ανά παραγγελία για την νησιωτική Ελλάδα.
  • Για παραγγελίες προϊόντων συνολικού βάρους άνω των δύο κιλών το κόστος αποστολής αυξάνει κατά 0.70 ευρώ ανά επιπλέον κιλό για Αττική/ηπειρωτική Ελλάδα, και 1.15 ευρώ ανά επιπλέον κιλό για τη νησιωτική Ελλάδα.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους, το κόστος αποστολής μπορεί να ποικίλει μιας και εξαρτάται από πολλές και διαφορετικές παραμέτρους όπως όγκος, βάρος κλπ. Γι αυτό, ερχόμαστε πάντα σε επαφή μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ακριβές κόστος αποστολής. Στόχος μας είναι η αναζήτηση της πιο συμφέρουσας, για εσάς, επιλογής.

Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Στο κατάστημά μας (έρχεστε εσείς σ’ εμάς και παραλαμβάνετε, φυσικά δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής).
  • Στο χώρο σας, μέσω Courier.
  • Στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας Courier ή της Μεταφορικής Εταιρίας που πραγματοποίησε την αποστολή.

Όλες οι αποστολές δρομολογούνται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, εκτός των περιπτώσεων όπου κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας βρίσκεται εκτός στοκ, οπότε ο πελάτης θα ενημερωθεί με email ή τηλεφωνικώς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, λαμβάνετε ένα αυτοματοποιημένο email. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε ένα δεύτερο email που θα επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε καθώς και το κόστος αποστολής τους.

Για οποιοδήποτε απορία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε επίσης: Τρόποι πληρωμής